section

Zprávy

Podepsána dohoda o spolupráci VŠFS se statutárním městem Kladno

27.12.2005


klikněte pro větší obrázek...
Ing. Dan Jiránek, primátor Kladna a prezidentka VŠFS Dr. B. Šenkýřová podepsali 7. prosince 2005 dohodu o spolupráci VŠFS se statutárním městem Kladno. Předmětem dohody je podpora vzdělávacích činností, využívání služeb VŠFS při zvyšování kvalifikace zaměstnanců magistrátu, spolupráce při řešení vědecko-výzkumných prací a součinnost VŠFS a magistrátu při styku s veřejností a médii.

Nové číslo časopisu Xadonia 11 / 2005

07.12.2005

stáhnout časopis Xadonia ve formátu PDF

Právě vyšlo nové číslo Xadonie (11 / 2005), které zdarma získáte na těchto místech:

· VŠFS - Vltavská 12, Praha 5 (vrátnice)
· VŠFS - Estonská 500, Praha 10
· VŠFS - Studijní středisko Most
· VŠFS - Studijní středisko Kladno

Nestihli jste si časopis včas vyzvednout? Nevadí. Máte možnost si ho stáhnout ve formátu PDF.

  • časopis Xadonia •

VŠFS prověřuje i středoškoláky

06.12.2005

VŠFS opět uspořádala v Mostě akci na prověření znalostí a schopností žáků středních škol. Ve spolupráci se Soukromou střední podnikatelskou školou připravila první ročník soutěže "Manažer informačních technologií". Patnáct středoškoláků muselo prokázat získané znalosti v odborném testu a následně si každý z nich připravil praktickou ukázku prezentace své imaginární firmy z oboru výpočetní techniky.celá zpráva ... 

  • celá zpráva •

Vysoké ocenění VŠFS

29.11.2005

Na Pražském hradě převzala 25.11.2005 prezidentka Dr. B. Šenkýřová od ministryně školství, mládeže a tělovýchovy P. Buzkové diplom s oceněním "Nejlepší vzdělávací instituce ČR". VŠFS získala toto mimořádné ocenění v rámci soutěže "Českých 100 nejlepších" firem roku 2005. Základním kritériem hodnocení bylo dosahování vynikajících, mimořádných anebo pozoruhodných výsledků za hodnocené období.

Grantová agentura ČR opět vybrala VŠFS

28.11.2005

I letošní výsledky veřejné soutěže Grantové agentury ČR jsou pro naši školu dobrou zprávou. Uspěli jsme se dvěma projekty plánovanými na léta 2006-2008. První z nich nese název "Investování do sociálního kapitálu a efektivnost", přičemž plynule navazuje na letos končící projekt "Efektivnost investování do lidského kapitálu". Sdílí s ním také hlavního řešitele, Doc. Radima Valenčíka, CSc. Druhý z projektů připravil kolektiv v čele s Doc. Ing. Mojmírem Helískem, CSc., jmenuje se "Vstup ČR do Eurozóny a rizika spojená s plněním kurzového konvergenčního kritéria". Úspěch v soutěži potvrzuje vysokou kvalifikaci pedagogů a úroveň vědecko-výzkumné práce naší školy.

1/10
2006
2005
2004