section
Kde jsi ? na Plese VŠFS!

Kde jsi ? na Plese VŠFS!

01.12.2009

Pojďte se spolu s hvězdou letošního plesu DALIBOREM JANDOU pořádně „odvázat“ a zazpívat si pecky, které všichni známe. Kromě nestárnoucího hitu Kde jsi, zazní 9. ledna 2010 na pražském Žofíně i Oheň, voda, vítr nebo Žít jako kaskadér.

Směřuje vaše srdce a hudební vkus spíš do anglosaské oblasti? Pak byste měli cestu na Žofín najít i vy. Nesmrtelní BEATLES se vrací v podání revivalové skupiny, která již na našem plese slavila obrovský úspěch v minulosti.

Vítěz soutěže Superstar ZBYNĚK DRDA potěší jistě nejenom své fanynky a spolužáky ze školy.

Že zapomínáme na tanec? V žádném případě. Strhující předtančení bude v režii naší studentky Lucie Hunčárové a poloviny vítězného páru soutěže StarDance Jana Ondera. Pro tanec i poslech Vám bude v Rytířském sále hrát v cimbálová muzika Jožky Šmukýře a Malý sál se rozezní v rytmech Diska. Tanci bude vyhrazena i velká část programu ve Velkém sále.
Plesem a dalšími překvapeními, která ještě připravujeme, vás od 19,00 hod. již tradičně provedou PETR LESÁK, student VŠFS a Magdalena Straková, manažerka komunikace a PR.

Cena jedné vstupenky pro letošní rok je 400,- Kč (Primátorský sál),
600,- Kč (přísálí a galerie VS), 700,- Kč (Velký sál), 450,- Kč (Rytířský sál). Vstupenky jsou v prodeji od 15. 10. 2009 v pokladně VŠFS na Estonské. Vzhledem k tradičně velkému zájmu o ples neodkládejte jejich nákup.

 

Fotografie z plesu v roce 2009
foto: Karel Žitňanský

 

dsc_7279.jpg dsc_7562.jpg dsc_7658.jpg