section
Nenechte si ujít VŠFS v České televizi

Nenechte si ujít VŠFS v České televizi

13.12.2011

Proděkan Fakulty sociálních studií Ondřej Roubal byl přizván jako jeden z odborníků k diskusi na témata související s životním stylem mladé generace, konkrétně s požitkářským přístupem k životu. Vedle něj vystoupí v pořadu České televize Rodina a já řada dalších významných vědeckých osobností. Za všechny jmenujme např. ředitele Institutu pro výzkum dětí, mládeže a rodiny Petra Macka. Pořad bude vysílán na ČT2 dne 22. prosince odpoledne.

Přímo na Štědrý den můžete v pořadu Tah dámou sledovat kancléřku univerzity Pavlu Topolánkovu. Speciální díl má název Životní restart a ČT24 jej bude vysílat 24. prosince ve 21,30 hod. Vánoční díl moderuje Jolana Voldánová.

A do třetice všeho dobrého. Děkana Fakulty sociálních studií oslovila produkce pořadu Ta naše povaha česká s prosbou o jeho odborný názor na téma postavení značky v současné marketingové komunikaci. Na otázky ohledně postavení značek a značkového zboží na současném trhu, zda má ČR ještě vůbec nějaké významné značky, jak to bylo s postavením značek za 1. republiky, jaká byla situace ve značkovém zboží počátkem 50. let v ČSR, nebo jaká jsou kupní rozhodování ve vztahu ke značce dnes, bude spolu s ním odpovídat řada špičkových odborníků z praxe i teoretického zázemí marketingu.

Pořad bude vysílán v druhé polovině února na ČT 2.