section
Bankovní akademie: maturanti SOŠ uspěli u maturit nanečisto

Bankovní akademie: maturanti SOŠ uspěli u maturit nanečisto

22.11.2010

Celých 89 % studentů maturitního ročníku SOŠ Bankovní akademie zvládlo generální zkoušku nové maturity bez větších obtíží. Jejich výsledky tak jsou vysoko nad celorepublikovým průměrem. A někteří z těch, kteří přeci jenom neuspěli, se ocitli „těsně pod čarou“.


Původním záměrem generálky ovšem bylo prověřit zejména logistiku celého projektu i z hlediska připravenosti žáků a učitelů. V tomto směru jsme byli úspěšní na 100%. Všichni zainteresovaní perfektně spolupracovali, drobné problémy se řešily operativně a vše proběhlo hladce.


Pro zasvěcené není podobný výsledek žádným překvapením. Potvrzuje dlouhodobý trend, jímž je trvalá kvalita SOŠ Bankovní akademie, pod níž spadá nejenom individuální přístup pedagogů ke studentům, ale i správně nastavená laťka náročnosti, kvalitní pedagogický sbor a nároky vedení školy na jeho stálé vzdělávání a zdokonalování. Věřím, že minimálně stejně obstojí naši studenti v jarní „ostré“ maturitě a potvrdí svými výsledky kvalitní úroveň vzdělání na Bankovní akademii.