section
Vytvořte si svůj tým a vyzkoušejte si roli manažera v největší manažerské soutěži na světě

Vytvořte si svůj tým a vyzkoušejte si roli manažera v největší manažerské soutěži na světě

05.10.2015

Přijměte výzvu a přijďte si 13. října 2015 v 12,00 hod. v Kongresovém centru Vysoké školy finanční a správní, Estonská 500, Praha 10, poslechnout prezentaci soutěže Global Management Challenge (GMC). Hlavní cenou je bezplatné studium MBA (cenu do soutěže poskytla naše univerzita) a účast na mezinárodním finále v Macau.

Generálním partnerem soutěže je i letos J&T Banka, hlavním partnerem ŠKODA AUTO.

A proč byste se soutěže měli zúčastnit? Získáte příležitost ověřit si teoretické znalosti v praxi i nové zkušenosti v klíčových oblastech řízení virtuální firmy. Můžete se porovnat s konkurencí ostatních týmů z řad vysokých škol i manažerů. Budete spolupracovat s významnými firmami, které se stávají patrony soutěžních týmů. A získáte tak šanci na dobré zaměstnání, protože řada minulých účastníků získala pracovní smlouvu u firemního patrona právě jako přímé pokračování vzájemné spolupráce.

Soutěž Global Management Challenge ověřuje teoretické i praktické manažerské dovednosti studentů a současně je učí nést důsledky svých rozhodnutí. Jen na nich totiž záleží, zda virtuální firma, kterou řídí, uspěje na vybraných trzích. Jednou z hlavních předností soutěže je spolupráce studentů s prestižními firmami. Ty se do projektu zapojují nejen jako partneři, ale i jako patroni podporující své týmy. Firmy poskytují soutěžícím odbornou pomoc a zasvěcují je do principů řízení společnosti, samotná rozhodnutí jsou ale plně na studentech.

Více najdete na www.vsfs.cz/gmccz.