section
Organizátoři Open party hlásí, my i počasí jsme ready!

Organizátoři Open party hlásí, my i počasí jsme ready!

27.08.2015

Necelých 5 dní zbývá do Open party a je proto nejvyšší čas prozradit poslední podrobnosti o programu a průběhu celé akce. Počasí avizuje slunečno a teplo, ideálně pro tématické rozloučení s prázdninami a start do nového školního a akademického roku. Rámcový program je sice již vyzrazen, ale možná má někdo další dotazy. Například co je třeba udělat pro vstup do areálu po úspěšné registraci. Co udělat, pokud někdo půjde na akci ad hoc? Jak se orientovat v areálu? Co s sebou? Jak s jídlem a pitím, atd. Níže naleznete malou příručku pro účastníky Open party.

 

Do areálu pustíme nakonec každého. Zaregistrované účastníky dětského programu, o který byl enormní zájem, budeme odlišovat jednoduše razítkem. Žádáme všechny, aby zachovali u vstupu v případě velkého zájmu klid a trpělivost. Slibujeme, že jako organizátoři budeme vstřícní a otevření vašim dotazům a potřebám. V případě velkého zájmu budeme na situaci pružně reagovat.

 

Jak se orientovat v areálu? V prostoru Žlutých lázní budou na viditelných místech rozvěšené navigační mapky a podrobné programy. Pokud by někdo přeci jen nevěděl kudy kam, jistě mu poradí u informačních stánků, které budou celkem tři. U vchodu současně s registrací, dále u dětského koutku a na zelené travnaté ploše mezi sportovci. Po areálu se také budou pohybovat viditelně označení organizátoři, kteří budou schopni odpovědět na veškeré dotazy, nebo vás rádi kamkoli zavedou.

Co s sebou? Vzhledem k tomu, že do areálu se nesmí vnášet jídlo ani pití, nebude na škodu mít s sebou dostatek peněz. Také deka se bude hodit a teplejší oblečení na večer. Kdo si bude chtít protáhnout tělo při józe a latino dance s World Class, nesmí zapomenout na vlastní cvičební podložku. Ta je opravdu nutná. Sportovní oblečení je samozřejmostí. V areálu je možnost se osprchovat a mimo vypsaný program lze využít kterékoli sportoviště, které nabízí běžně Žluté lázně. Rezervace sportovišť ale podléhá běžným provozním pravidlům Žlutých lázní a je povinností respektovat předem rezervované hodiny a jiné zájemce. Stejně tak jako u vchodu a u sportovišť prosíme o trpělivost v dětském koutku, protože evidujeme obrovský počet zájemců o dětský program.

 

Odpolední a večerní chill out bude plný muziky a zajímavých interpretů. Mezi nimi budou jak studenti naší univerzity, tak známí protagonisté. Překvapení vedení univerzity jistě také zaujme. Společně strávený den zakončí vystoupení kapely NO NAME a tečku za letošní Open party udělá Ohnivá show.

Těšíme se na všechny příznivce Společenství škol, a pokud jste se ještě nestihli zaregistrovat, pořád máte možnost: http://www.vsfs.cz/party/?id=2134-registrace