section
Žluté lázně letos nabídnou mimořádný program

Žluté lázně letos nabídnou mimořádný program

31.07.2015

Přesně měsíc nás dělí od Open Party Společenství škol, která se bude konat 31. srpna ve Žlutých lázních. Program začíná v 13,00 hod. a nabízí toho skutečně hodně. Než celé setkání vyvrcholí koncertem skupiny NO NAME, můžete si užívat řadu sportovních, relaxačních i dětských aktivit, nebo ochutnat mix hudebních stylů v odpoledním koncertu.

Dětem se budeme věnovat od 13 do 16 hod. Připravujeme pro ně skákací hrad, malování na obličej, balonky a řadu soutěží. Úžasným zážitkem jistě bude představení mikromagie v podání kouzelníka Štěpána Šmída.

Kdo přijde bez dětí nebo i s nimi dává přednost sportu, může si vybrat z celé řady aktivit: fotbal s Bohemians 1905, florbal s Tatranem, cvičení s WorldClass, míčové sporty, vodní sporty, šachy nebo pétanque. Nejen pro případ nevlídného počasí máme připraven stan, kde můžete vyzkoušet herní konzole Wii U a New Nintendo 3DS. Nejnovější hry jsou samozřejmostí. Součástí sportovního odpoledne bude také ukázka sportů na vozíku. Jedná se o prezentaci handicapovaných sportovců a jejich náčiní, florbal, ping-pong, nabídneme i možnost vyzkoušet handbike. V rámci večerního programu bude předán Sportovnímu klubu vozíčkářů Praha šek ve výši 10 000 Kč.

Po celé odpoledne si mohou návštěvníci nechat udělat rozbor z kapky krve společností Santé, ženy se nechat nalíčit s MIRABeauty nebo ošetřit ruce kosmetikou Pure Fiji. Od 15 hod. se můžete na památku vyfotit v Happy Boxu.

Hudební odpolední program nabídne skutečně pestrou směsici žánrů. Od The Fellaz, přes kapelu Czech IT, Pavla Calltu, ženský sbor Cantarina, po poprockovou skupinu SPB. Odpolední program vyvrcholí vystoupením rappera MARPA a jeho Troublegangu.

Večerní program, který začne po 18 hod., přinese vedle několika překvapení i koncert slovenské skupiny NO NAME. Oficiální program skončí ohňostrojem po 22 hod., ale vy se můžete ve Žlutých lázních bavit ještě i dlouho poté. Registrujte se právě teď na www.vsfs.cz/party.