section
Navrhněte zastávku Vysoké školy finanční a správní a vyhrajte značkový tablet

Navrhněte zastávku Vysoké školy finanční a správní a vyhrajte značkový tablet

27.04.2015

Zapojte se do přípravy venkovní reklamy naší univerzity a navrhněte podobu zastávky tramvaje na I. P. Pavlova pod značkou Vysoké školy finanční a správní. „Vlastní“ zastávku měla naše univerzita už loni a setkala se s velkým ohlasem. I letos jsme se proto rozhodli vyhlásit soutěž o nejoriginálnější grafický návrh. Návrh zašlete do 30. května 2015 na e-mailovou adresu soutez@vsfs.cz.

Vítězný návrh bude vybrán během června a slavnostně vyhlášen na letní akci VŠFS, která se koná 31. srpna 2015 ve Žlutých lázních.

Ve svém návrhu se můžete inspirovat současnou kampaní školy, ale můžete přijít i se zbrusu novým, kreativním nápadem. A protože od příštího akademického roku otvíráme nový vzrušující obor Kriminalisticko právní specializace nechte se inspirovat třeba právě kriminalistikou a forenzními vědami. Jestli novému oboru věnujete celou zastávku nebo jen její část, je pouze na vás.

Podobu naší loňské zastávky si můžete prohlédnout na přiložených fotkách. A využití již existující nástavby s logy VŠFS bude při posuzování jednoznačně výhodou.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo nevybrat vítěze, případně právo vítězný návrh nerealizovat.

Technické podmínky a rozměry naleznete v přiložených souborech.

 

PDF Rozměry pro grafický návrh, 608 kB

PDF Technické specifikace, 47 kB

dsc_5679.jpg dsc_5683.jpg dsc_5684.jpg