section
Díky projektu EEC inovujeme výuku

Díky projektu EEC inovujeme výuku

29.09.2014

Naše univerzita se zapojila do mezinárodního projektu, který testuje, jak nejlépe učit management. V září 2014 vrcholí realizace mezinárodního projektu European Entepreneurs Campus (EEC), který byl v minulých dvou letech realizován za podpory Evropské unie v rámci Programu celoživotního učení Leonardo da Vinci. Hlavním cílem projektu bylo přenesení výukových nástrojů podporujících podnikání z Dánska, kde myšlenka na Univerzitě Jižního Dánska vznikla, do celé Evropy. Vysoká škola finanční a správní se zapojila do projektu s jasným cílem výukové metody převzít a obohatit naše studijní programy.

Během pilotního ověření projektu ve všech partnerských zemích se jasně ukázalo, že oba projektové produkty (Business Model Creator i Innovation Camp) studenti i pedagogové oceňují a považují je za kvalitativní přínos pro výuku. Naši studenti tak díky zapojení VŠFS do projektu budou moci využívat výhod, které inovace přináší.

Pro více informací o projektu a jeho výstupech prosím navštivte následující odkaz http://www.eec-project.eu/cs a přihlaste se k odběru Newsletteru. Více o produktech včetně návodu na jejich použití se dozvíte zde http://www.idea-camp.eu/

 

Project funded by European Commission LLP Programme – Leonardo Da Vinci – TOI – 2012-1-IT1-LEO05-02794 – CUP G12F12000080006

Tento projekt byl realizován za finanční podpory Evropské unie. Za obsah publikací (sdělení) odpovídá výlučně autor. Publikace (sdělení) nereprezentují názory Evropské komise a Evropská komise neodpovídá za použití informací, jež jsou jejich obsahem.

Loga