Společenství škol:
Mateřská škola
Základní škola
Gymnázium
Střední odborná škola
Univerzita
Kurzy
 

ročník 2018

Ve čtvrtek 22. března uspořádala Vysoká škola finanční a správní již 5. ročník Florbalového turnaje pro střední školy a gymnázia.

V období doznívající chřipkové epidemie se nám přihlásilo 12 týmů, což nebylo vůbec špatné. Vznikl tak herní systém dvou základních skupin po šesti týmech a dva nejlepší z každé skupiny postoupili do semifinále. Zbytek družstev si pak zahrál o konečné pořadí.

Hráči letos předvedli kvalitní výkony a bylo se na co koukat. Měli jsme na turnaji i několik nováčků, kteří se dlouho nerozkoukávali a ukázali své schopnosti. Lépe se letos dařilo i Bankovní akademii, která ve skupině skončila na 4. místě a v boji o umístění se zařadila na 8. příčku. O nejlepší místa se utkali týmy, které dobře známe z minulých ročníků. Bronzový zápas vyhrála OA Bubeneč nad SOŠ Jarov a povedlo se jí získat medaili až po samostatných nájezdech, které rozhodly vyrovnaný stav na konci základní hrací doby. Na krásném druhém místě skončil tým SPŠ Betlémská, který neudržel v poslední vteřině vyrovnaný stav a dovolil protihráči o jeden jediný gól vyhrát. Zlaté medaile si odnesli studenti OA Heroldovy sady a obhájili tak loňské vítězství. Podívaná to byla parádní!

  1. OA Heroldovy Sady
  2. SPŠ BETLÉMSKÁ
  3. OA BUBENEČ
  4. SOŠ JAROV

Všem týmům děkujeme za účast a těšíme se na viděnou za rok, anebo 15. 5. 2018 na fotbalovém turnaji, který se bude konat v hale Děkanka na Pražského povstání.

 

Sláva vítězům, čest poraženým!

(c) 2012-2020 Vysoká škola finanční a správní, a.s., Estonská 500, Praha 10, 101 00 administrace