Společenství škol:
Mateřská škola
Základní škola
Gymnázium
Střední odborná škola
Univerzita
Kurzy
 

Ročník 2019

Ve čtvrtek 21. 3. 2019 uspořádala Vysoká škola finanční a správní, a.s. již 6. ročník florbalového turnaje pro střední školy a gymnázia.

Dohromady se turnaje zúčastnilo 12týmů, bohužel jsme i letos museli 2 týmy kvůli kapacitě turnaje odmítnout. Jako každý rok vznikl systém dvou základních skupin, ze kterých pak vyšly 2 nejlepší týmy, které dále bojovaly, o co nejlepší umístění v turnaji. Zbytek týmů si následně zahrálo o konečné pořadí v turnaji.

O nejlepší místa se zúčastnily týmy, které známe již z minulých ročníků. Mj. i favorizovaná OA Heroldovy sady, která se tradičně objevuje na stupních vítězů, bohužel letos skončila těsně před pomyslným stupínkem na krásném 4. místě. SPŠ Strojnická se umístila na 3. místě a brala bronzové medaile. O finále letos bojovalo Gymnázium Na Vítězné pláni a Střední odborná škola Jarov. Vítěz byl ovšem znám až po základní hrací době, kdy došlo na samostatné nájezdy. Úspěšnější bylo Gymnázium Na Vítězné pláni, které ze souboje vyšlo jako vítězné a odneslo si zlaté medaile!

Letos byl vyhlašován i nejlepší hráč turnaje, kterým byla studentka ze Střední odborné školy Jarov, Vendula Beránková, která je zároveň i reprezentační hráčkou.

Všem týmům děkujeme za účast na turnaji.

Zároveň bychom chtěli poděkovat i našemu partnerovi Tatran Střešovice za skvělou spolupráci při přípravě turnaje a zajištění skvělých a spravedlivých rozhodčí! Děkujeme!

 

Finální pořadí Florbalového turnaje 2019

1. GVP PRAHA

2. SOŠ JAROV

3. SPŠ STROJNICKÁ

4. OA HEROLDOVY SADY

 

PDF Leták, 233 kB

(c) 2012-2020 Vysoká škola finanční a správní, a.s., Estonská 500, Praha 10, 101 00 administrace