section
Polsko-česko-slovenský den

Polsko-česko-slovenský den

21.03.2024

Dne 6. března se na Ekonomické univerzitě ve Vratislavi (WUEB) konal druhý ročník mezinárodní vědecké konference "Polsko-česko-slovenský den 2. Zelené univerzity pro společnost a ekonomiku". 
Akci zahájil rektor WUEB prof. dr hab. Andrzej Kaleta a představil Strategii 2030 Ekonomické univerzity ve Vratislavi. 
Prof. dr hab. Bogusława Drelich-Skulská poukázala na důležitost spolupráce WUEB s partnery z České republiky a Slovenska. 
Oficiálním spolupořadatelem mezinárodního setkání byla naše univerzita, Vysoká škola finanční a správní, reprezentována děkanem Fakulty ekonomických studií doc. JUDr. Ing. Otakarem Schlossbergerem, Ph.D. a zástupkyní vedoucího Katedry financí Ing. Andreou Tomáškovou, Ph.D. 
Cílem této mezinárodní konference bylo prezentovat budoucí výzkumné projekty vedené a navrhované zaměstnanci univerzity WUEB v kooperaci s českými a slovenskými partnery. 
Jsme velice rádi za možnost setkat se s kolegy ze zahraničních univerzit a věříme, že se naše vzájemné partnerství bude rozvíjet i v budoucnu!
Celou reportáž z akce najdete zde: https://uew.pl/polish-czech-slovak-day-2-relacja/

plczsk2024-1-scaled.jpg plczsk2024-14-scaled.jpg plczsk2024-21-scaled.jpg plczsk2024-6-scaled.jpg plczsk2024-9-scaled.jpg