Navazující magisterské studium
Forma | Délka | Titul | Jazyk | Město |
---|---|---|---|---|
Prezenční | 2 roky | Ing. | český | Praha / Karlovy Vary |
Kombinovaná | 2 roky | Ing. | český | Praha / Karlovy Vary |
Distanční | 2 roky | Ing. | český | Praha |
Prezenční | 2 roky | Ing. | anglický | Praha |
Distanční | 2 roky | Ing. | anglický | Praha |
Školné
ČJ – od 6.100 Kč měsíčně / AJ – 8.600 Kč měsíčně |
● vstupní kurzy zdarma ● během studia záznamy přednášek ● přednostní ubytování na Campus VŠFS
Studium magisterského programu Vám přináší jedinečnou příležitost více porozumět principům moderního podnikání a managementu. Získáte tak dovednosti k řešení reálných problémů v rychle měnícím se podnikatelským prostředí. Obsahem se studium věnuje i aktuálním tématům, jako je udržitelné podnikání, e-commerce, lobbying, trendy logistických systémů, marketingové řízení podniku a dalším. Těšit se můžete na přednášky s odborníky, skvělé technické zázemí k moderní výuce, individuální přístup a digitální záznamy přednášek.
Chci podat nezávaznou přihlášku na VŠFS
Osobnosti
z oboru
Orientace
na praxi
Osobní
přístup
Digitální
podpora
Mezinárodní
prostředí
Garant programu
Velkou část svého profesního života působila v manažerských funkcích, mimo jiné jako ředitelka divize pro východní Evropu společnosti Sindat. Na VŠFS získala inženýrský titul. Od roku 2018 se zaměřuje na problematiku specifik rodinného podnikání. V roce 2021 byla jmenována docentkou. Je proděkankou pro výzkum a publikační činnost Fakulty ekonomických studií VŠFS.
Podcast o programu
„Co si mají odnášet studenti z vysoké školy a jak je důležité rozumět všem aspektům podnikání?“
O tom, co si studenti mají odnášet z vysoké školy, jak je pro manažera důležité rozumět všem aspektům podnikání, i když o vlastní firmě nepřemýšlí, i o tom, jaký význam pro praxi mají studentské projekty, jsme si povídali s doc. Naděždou Petrů, proděkankou Fakulty ekonomických studií a garantkou studijního programu Ekonomika a management, a Petrem Gasparikem, majitelem rodinné firmy Serafin Byliny.