section
První skupina čínských studentů úspěšně absolvovala bakalářské studium

První skupina čínských studentů úspěšně absolvovala bakalářské studium

09.07.2018

Třináct studentů z první skupiny projektu Triple Degree složilo v úterý 26. června 2018 promoční slib. Ke studiu bakalářského stupně oboru Business Management and Corporate Finance v angličtině a souběžnému studiu programu BSBA poskytovanému City University of Seattle nastoupili v září 2015. Byli průkopníky programu, jako první bydleli na zcela novém Campusu VŠFS ve Vlkově ulici a vlastně všem svým následovníkům otevírali cesty. Ač se museli potýkat se zcela novou životní situací a řadou kulturních rozdílů, studovali řádně a jedna ze studentek, Zhilan XIE (Orchid) dokonce získala červený diplom.

Promoční ceremoniál se konal v prostorách univerzity, ovšem za dodržení všech obvyklých náležitostí a v patřičně slavnostní atmosféře. Orchid pronesla studentský proslov, slib za studenty přednesl Shuanghe YU (Yorick). Promoce se zúčastnili i rodiče jedné studentky, spolužáci z nižších ročníků, přátelé studentů a čínský učitel.

Sedm studentů nyní čeká na dokumenty nutné pro podání víza, aby mohli pokračovat ve studiu MBA přímo na City University of Seattle v USA, kde již byli ke studiu přijati jejich čtyři kolegové.