section
Nový ubytovací Campus VŠFS v centru Prahy

Nový ubytovací Campus VŠFS v centru Prahy

23.05.2019

Vysoká škola finanční a správní na konci května otevřela již druhé ubytovací zařízení Campus VŠFS Plzeňská. Náklady na pořízení, rekonstrukci a vybavení dvou bytových domů byly opět financovány z vlastních zdrojů a dosáhly výše 140 000 000 Kč. Celková kapacita je 140 lůžek v jedno, dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích, přičemž převládají dvoulůžkové pokoje. V objektu o výměře 2 825 m2  zabírají bytové jednotky 1 161 m2 a ubytovna 508 m2. Svou lokalitou a vybavením nabízíme skutečně nadstandardní typ ubytování. Kromě vybavených kuchyněk jsou k dispozici pračky, sušičky, lednice, mikrovlnky apod. Obyvatelé mají možnost užívat společenskou místnost. Objekt je střežen 24 hodin denně.

Campus VŠFS Plzeňská byl slavnostně otevřen 22. května 2019 za účasti významných hostů v čele s Mgr. Jakubem Stárkem, zastupitelem hlavního města Prahy a členem Výboru pro výchovu a vzdělávání a Výboru pro evropské záležitosti. Rektorka a předsedkyně představenstva Bohuslava Šenkýřová poděkovala při této příležitosti všem dodavatelům a subdodavatelům. Osobně poděkovala i autorce Ing. Lence Havlíčkové a technickému dozoru Ing. Janu Jaškovi. Slavnostní otevření navštívili také bývalí vlastníci a významná zahraniční delegace. Prvními obyvateli Campusu VŠFS Plzeňská budou studenti Anglo-americké vysoké školy, se kterou naše univerzita uzavřela dlouhodobou smlouvu.

Ubytování v bytových jednotkách a apartmánech je určeno přednostně k dlouhodobějšímu ubytování studentů a absolventů VŠFS, ale i dalších zájemců. Sledujte náš web. Bližší info a předběžný zájem na rektorátu VŠFS, Estonská 500, Praha 10 (campus@vsfs.cz, tel. 210 088 849).

Více informací naleznete zde: https://www.vsfs.cz/?id=2617-campus-plzenska