section

Reference

 

Why did I sign up for the BSBA? There are many reasons, but to name just a few:

CityU BSBA programm offers many classes/courses of my particular interest, such as Operations Management and Business Strategy.

In comparison to the standard Bachelor studies on VSFS, I was desperate to try a different learning approach - and that is really something what the CityU's BSBA program can offer.

Since I'm considering to sign up for the MBA studies in the future, I thought it might be a good idea to see how the BSBA program works, what is the mode of learning/interacting with the Lectors, in order to be better prepared for my future MBA studies.

Leoš Stehlík
 

Leoš Stehlík
Absolvent pracuje jako Certified IT Architect společnosti IBM, v Londýně.

 

 

Kurz je takové malé MBA a máte možnost si vyzkoušet výuku kompletně v angličtině. Nespornou výhodou je, že nás na BSBA učili kantoři, kteří učí MBA a tomu odpovídala i celková kvalita, ať už hodnotou informací nebo způsobem výuky. Ve třídě nás bylo kolem 10 studentů, takže výuka byla vysoce interaktivní. Vedle osvěžení angličtiny se také naučíte splňovat kvalitativní požadavky na své výstupy podle amerických standardů, které jsou postaveny na zcela jiných principech než český systém hodnocení. Vedle interakce s kantorem ve třídě "na živo" jsou pak i velmi zajímavé diskuze na fórech jednotlivých kantorů/předmětů. Základem úspěchu je, a to nepochybně platí pro každou výuku, set studentů, kteří se sejdou. Naše třída měla to štěstí, že jsme si všichni pěkně rozuměli, i škála dovedností a zkušeností byla rozmanitá, takže i interakce o přestávce byla podnětná. BSBA je reálné studovat paralelně s českou školou a pokud se pro BSBA rozhodnete, určitě nebudete litovat.

Jan Štěpánek
 

Jan Štěpánek
IBM Česká republika, spol. s r.o.
Sales & Consultancy