section
FLORBALOVÝ TURNAJ 2019

FLORBALOVÝ TURNAJ 2019

25.03.2019

Ve čtvrtek 21. 3. 2019 uspořádala Vysoká škola finanční a správní již 6. ročník florbalového turnaje pro střední školy a gymnázia ve „Stodole“ Tatranu Střešovice. Celkem se tradičního sportovního klání zúčastnilo 12 týmů a zájem o účast měly i další, ale čas vymezený pro turnaj byl neúprosný.

Mezi čtyřmi nejlepšími týmy ani letos nechyběla OA Heroldovy sady, která v roli favorita obhajovala vítězství z minulého ročníku. Tentokrát to však na medailové umístění nestačilo a obchodní akademie z Vršovic skončila na neoblíbeném čtvrtém místě. Ve vyrovnaném boji nakonec podlehli SPŠ Strojnické, která se umístila na 3. místě a získala bronzovou medaili. Ve finálovém zápase se spolu utkaly Gymnázium Na Vítězné pláni a Střední odborná škola Jarov a bylo se opravdu na co dívat. Gymnazistům se nakonec podařilo v posledních minutách zápasu vyrovnat skóre a v samostatných nájezdech pak získali zlato. SOŠ Jarov se musela spokojit se stříbrnou pozicí, ale jejich suverénní výkon na turnaji obdivovali nejen diváci, ale i rozhodčí.

Letošním nejlepší hráčkou turnaje byla vyhlášena studentka Střední odborné školy Jarov Vendula Beránková, která je zároveň i florbalovou reprezentantkou ČR.

Všem týmům děkujeme za účast na turnaji a s některými se těšíme brzy na viděnou na Fotbalovém turnaji dne 9. 4. 2019, na Hamru Braník!

Poděkovat musíme našemu partnerovi, Tatranu Střešovice, za skvělou spolupráci při přípravě turnaje a za zajištění pozorných a spravedlivých rozhodčí: Děkujeme!

 

Finální pořadí Florbalového turnaje 2019

1. GVP PRAHA

2. SOŠ JAROV

3. SPŠ STROJNICKÁ

4. OA HEROLDOVY SADY

5. OA BUBENEČ

6. TROJSKÉ GYMNÁZIUM

7. ČAO RESSLOVA

8. AKADEMICKÉ GYMNÁZIUM

9. SŠ ELEKTRONIKY A STROJÍRENSTVÍ

10. SOUKROMÉ GYMNÁZIUM ARCUS

11. OA DUŠNÍ

12. BA – GYMNÁZIUM A SOŠ