section
Mexičtí studenti na VŠFS

Mexičtí studenti na VŠFS

26.03.2018

Od 4. do 10. března 2018 hostila naše univerzita skupinu mexických studentů, kteří absolvovali týdenní intenzivní kurz Strategie podnikání ve střední Evropě. Kurz zahájili na své mateřské univerzitě CETYS, se kterou má VŠFS navázanou dlouhodobou úspěšnou spolupráci.

Během pobytu se studenti zapojili do mnoha aktivit. Absolvovali prohlídku Prahy se zkušeným průvodcem, navštívili pivovar Plzeňský Prazdroj nebo společnost Coca-Cola, kde se seznámili s detaily výroby a distribuce nápoje.

Studenti navštívili také mexické velvyslanectví, kde se setkali s Její Excelencí Rosaurou Leonorou Ruedou Gutierrezovou. Její zástupce Miguel Ángel Vilchis poté se studenty diskutoval o možnostech podnikání v ČR, nebo o dovozu a vývozu zboží obecně.

V závěru kurzu připravilo zahraniční oddělení VŠFS ceremoniál, na kterém obdrželi certifikáty. Závěrečné společenské setkání se odehrálo v prostředí středověké restaurace.

Děkujeme univerzitě CETYS za skvělou spolupráci mexickým studentům za účast a především děkanovi CETYS pro mezinárodní vztahy Scottovi Veneziovi za celkovou organizaci.

Už nyní se připravují letní školy 2018, na kterých rádi přivítáme nové studenty. V případě zájmu o účast v programu Otevřené letní školy (Open Summer School) neváhejte kontaktovat naše zahraniční oddělení na e-mailu: international@vsfs.cz.

dsc_2832.jpg dsc_3197.jpg dsc_2806.jpg dsc_2913.jpg img_2499.jpg img_2516.jpg img_2539.jpg dsc_3058.jpg img_2555.jpg