section
Pavel Kysilka vystoupí jako hlavní řečník na konferenci VŠFS

Pavel Kysilka vystoupí jako hlavní řečník na konferenci VŠFS

10.11.2017

Již pošesté pořádá naše univerzita vědeckou konferenci spojenou s vyhlášením vítězů 6. ročníku soutěže o Cenu prof. Františka Vencovského pod záštitou guvernéra ČNB Jiřího Rusnoka. Jako keynote speaker vystoupí Pavel Kysilka, zakladatel 6DAcademy, bývalý výkonný guvernér ČNB a bývalý generální ředitel České spořitelny. Tématem letošního bienále je Konkurenceschopnost podniků v souvislosti s fiskální a monetární politikou.

V odborném panelu vystoupí Vladimír Dlouhý, prezident Hospodářské komory ČR, Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy ČR, Karel Havlíček, děkan FES VŠFS a předseda AMSP ČR a v roli moderátora Petr Budinský, prorektor VŠFS a odborný garant konference. Posléze budou vyhlášeni vítězové soutěže o Cenu prof. Františka Vencovského pro mladé ekonomy do 35 let, kteří současně budou svoji práci prezentovat. Soutěžící, který se umístí na prvním místě, získává cenu ve výši 200 000 Kč ze zdrojů VŠFS na podporu své další vědecké práce. Téma konference i soutěže jsou shodné.

Konference se koná dne 16. listopadu 2017 od 9,00 hod. v Kongresovém centru České národní banky, Senovážné náměstí 30, Praha 1.

Zájemci o konferenci se mohou přihlásit on-line nejpozději do 13. listopadu 2017 na http://www.vsfs.cz/konference