section
Smuteční oznámení

Smuteční oznámení

20.12.2021

Některé zprávy se říkají opravdu těžko. Jak najít ta správná slova, když vás během krátké doby nečekaně opustí dva blízcí kolegové, výborní pedagogové, skvělí odborníci ve svých profesích, lidé, na které jste se vždy mohli stoprocentně spolehnout, a hlavně – přátelé.

Minulý týden nás navždy opustil James Caldwell (zkušený odborník v oblasti práva) a Ciaran Seamus Kelly (expert v oblasti marketingu). Oba naši dlouholetí vyučující v MBA a BSBA studijních programech realizovaných ve spolupráci se City University of Seattle, USA. Ciaran měl letos spolupráci s VŠFS rozšířit i o výuku v programu Marketing Communication.

Kromě stejné státní příslušnosti spojovala Jamese a Ciarana ještě jedna věc – oba dva byli jedinečnými osobnostmi a studenti je milovali. Neopakovatelným způsobem dokázali předat své znalosti a zkušenosti.

Pro Ciarana nebylo nic překážkou. Vše byla výzva a příležitost. V jeho přítomnosti jste měli pocit, že se blíží tornádo, hurikán, smršť. Ne však devastující, spíše takové, které z vás dokáže vyždímat to nejlepší, co ve vás je.

James byl pro změnu klidnou silou. Koncentrovaná moudrost celého světa a všech věků.

S jejich odchodem odešel kus duše MBA a BSBA programu. Jsme hluboce zasaženi. Měli jsme je velmi rádi a hodně s nimi prožili.

Upřímnou soustrast oběma rodinám.