section
Získali jsme novou akreditaci od MŠMT

Získali jsme novou akreditaci od MŠMT

16.12.2021

Potřebujete prohloubit a rozšířit své znalosti a dovednosti v práci na trhu s realitami? Chcete nahlédnout do know – how špičkových makléřů? Zúčastněte se vzdělávací programů připravených právě pro Vás!

Vzdělávací programy Realitní zprostředkovatel v rozsahu 100 a 106 hodin získaly akreditaci od Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy.

Vzdělávací program REAL ESTATE SPECIALIST je určen pro začínající realitní makléře a pro nové zájemce o tuto profesi. Program je zaměřen na prohloubení znalostí potřebných pro celý proces prodeje nemovitostí, získání tipů, jak vhodně využít marketing během prodeje, prodejní a komunikační dovednosti. Garantem programu je Ivana Cikánková. Více informace ...

Vzdělávací program MASTER OF REAL ESTATE je určen pro zkušenější realitní makléře se znalostí činností v realitním procesu. Program Vám nabídne nahlédnutí na know-how špičkových makléřů, ukáže postupy prodeje ve specializovaných oblastech realitního zprostředkování, prohloubí znalosti v daňové a právní oblasti, předá kvalitu komplexní péče o klienta v celé škále prodeje nemovitosti. Garantem programu je Josef Kříženecký. Více informací ...

Vzdělávací programy jsou zaměřené na praxi, diskusi s odborníky, interaktivitu. Své zkušenosti v rámci výuky předávají zkušení odborníci s dlouholetou realitní praxí a odborníci z oblasti investic, práva či marketingu.

PDF Leták - Master of Real Estate, 510 kB

PDF Leták - Real Estate Specialist, 528 kB