section
Aktuality z Karlových Varů

Aktuality z Karlových Varů

09.09.2021

Mezinárodní filmový festival

Po roční pauze se v srpnu filmoví nadšenci konečně dočkali 55. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Studijní středisko u toho pochopitelně nemohlo chybět. Zapojili jsme se tentokrát netradiční formou a ihned po zahájení MFF jsme pro všechny zájemce uspořádali mimořádný sobotní Den otevřených dveří. Na základě ohlasů jsme nechali „otevřené dveře“ naší školy i   další festivalové dny. Současně jsme využili možnost prezentace VŠFS přímo před budovou střediska, které se nachází v centru města. O naše propagační materiály byl velký zájem!

Úspěšné dokončení třetí investice ve středisku Karlovy Vary – výměna oken

V rámci stanovených podmínek nájemní smlouvy s magistrátem města KV, majitelem budovy, jsme úspěšně dokončili třetí investici, která stejně jako dvě předchozí vedla především k výraznému zlepšení vysokoškolského prostředí. V celém zadním traktu byla vyměněna stará okna za nová dřevěná se zastíněním, která kromě kvalitních izolačních vlastností  vylepšila vzhled budovy s 150letou historií. Náročný proces by nebyl možný bez výrazné pomoci odboru majetku magistrátu města, jehož zástupci se také zúčastnili slavnostního předání díla.

Po „covidové“ pauze se o to více těšíme, že uvítáme studenty i pedagogy v opět o něco příjemnějším prostředí.

Lenka Chlebková
ředitelka studijního střediska Karlovy Vary

foto_1_dod_1200.jpg foto_2_dod_1200.jpg foto_3_dod_1200.jpg srovnani_stareho_a_noveho_okna_2_1200.jpg foto_poskozeni_oken_1_1200.jpg okno_kv_202_nove_1200.jpg predani_dila_foto_1_kv_1200.jpg predani_dila_foto_3_kv_1200.jpg