section
Spolu to zvládneme - virtuální výuka

Spolu to zvládneme - virtuální výuka

26.03.2020

AKTUALIZOVÁNO S radostí vám oznamujeme, že se na VŠFS podařilo technicky vybavit 3 virtuální učebny a od pondělí 6. 4. v nich zahájíme výuku. Předpokládáme, že jedna bude pro FPSS, druhá pro FES a třetí převážně pro výuku anglických studijních programů. Již v současnosti někteří naši pedagogové fungují virtuálně přes různá rozhraní, a já pevně doufám, že rozšíření virtuální výuky přivítáte, třebaže pilotní spuštění možná nebude dokonalé. Hlídejte si váš školní e-mail a vývěsku, kde budete postupně dostávat pokyny. Prosím, abyste se logovali hlavně na virtuální výuku, která je určena vašemu studijnímu programu, protože počet účastníků je limitován.

Vaše reakce, prosím, směřujte na ředitele pedagogického odboru (stepan.blahusek@vsfs.cz), který je bude předávat na příslušná pracoviště. Budou pro nás důležitou zpětnou vazbou.

Situace v naší zemi je zatím nepředvídatelná, víme, že se připravuje do poslanecké sněmovny „lex specialis“ pro fungování vysokých škol a je jasné, že i VŠFS bude případně muset reagovat. Zatím se, prosím, řiďte nově upravenou organizací akademického roku a pilně studujte J.

Pokud se někteří z vás zajímají o ubytování v našich ubytovacích kampusech, ozvěte se, prosím na veronika.kulhankova@vsfs.cz.

Vám, kteří jste se jakkoli zapojili do pomoci potřebným, ze srdce děkujeme.

Všem přejeme hodně zdraví a pozitivní nálady, společně to zvládneme J.