Společenství škol:
Mateřská škola
Základní škola
Gymnázium
Střední odborná škola
Univerzita
Kurzy
 

Rok 2015

Davy návštěvníků, slunečné počasí bez mráčku a do poslední minuty naplněný program doprovázely letošní Open Party Vysoké školy finanční a správní, Bankovní akademie a Kouzelných škol, která se konala 31. srpna ve Žlutých lázních. Stala se úspěšnou oslavou nového akademického i školního roku.

Více než tři a půl tisíce návštěvníků se mohlo zapojit do řady sportovních akcí, užít si relaxaci při kosmetických ošetřeních, spolu se svými dětmi navštívit řadu atrakcí dětského dne, bavit se při kouzelníkovi nebo si od 15,00 hodin poslechnout jeden z mnoha koncertů, které se konaly na hlavním pódiu. V odpoledním bloku sklidil největší úspěch koncert kapely SPB a mezi mladšími návštěvníky show rappera Marpa a jeho Troublegangu.

Večerní program zahájilo překvapení, které připravilo vedení univerzity (video najdete v blízké době na našem kanálu Youtube.com/vsfstv). Jako předskokan hvězdy večera kapely No Name vystoupil Pavel Callta. Samotný koncert No Name nabídl skvělou atmosféru, o kterou se postaral charismatický zpěvák skupiny Igor Timko.

Z celého dne pro vás připravujeme video sestřih a už nyní si můžete prohlédnout fotogalerii.

 

Hlavní partneři akce

VŠFS                

  Žluté lázně                   

 

Partneři

        

              

 

(c) 2014-2016 Vysoká škola finanční a správní, a.s., Estonská 500, Praha 10, 101 00 administrace