Společenství škol:
Mateřská škola
Základní škola
Gymnázium
Střední odborná škola
Univerzita
Kurzy
 

Rok 2014

Středa 25. června 2014 se pro Společenství škol stala nezapomenutelnou. Výroční party Vysoké školy finanční a správní a Bankovní akademie sice zpočátku pronásledovalo špatné počasí, když skoro celý den propršelo, ale naši zaměstnanci, studenti, absolventi a partneři se nedali odradit a přese všechno do Žlutých lázní v pražském Podolí dorazili. Odměnou jim byl nejenom nabitý večerní program, který vyvrcholil koncertem skupiny Chinaski, ale také slunce, které v podvečer hřálo plnou silou a jasná obloha, která vydržela přesně po závěrečný ohňostroj.

Na své si během dne přišly všechny věkové kategorie. Dětský den plný her a atrakcí prozářilo vystoupení dětí z Kouzelné mateřské školky, které se proměnilo v improvizovanou besídku malých divaček a diváků. Přítomní si tak mohli poslechnout celou řadu básniček, písniček a dokonce obdivovat i taneční nadání malých slečen. Dopolední olympiáda Bankovní akademie prověřila sportovní síly středoškoláků v turnajích v beach volejbale, stolním tenise, přehazované a pétanque.

Odpolední sportovní turnaje dospělých sice počasí ohrozilo nejvíce, ale díky skvělé organizaci i nadšení přítomných sportovců se dohrál alespoň ten v beach volejbale, a to se skvělou atmosférou. Kdo nesportoval, mohl si vychutnat odpolední koncert kapel SPB, Czech IT a talentované mladé zpěvačky Adély Částkové. Vzhledem k tomu, že jsou všichni nějakou měrou spojeni s Vysokou školou finanční a správní, můžeme se těšit, že se s nimi potkáme na některé z našich dalších akcí.

Večerní program rozjeli svým koncertem Vágner Family, kdy si s kapelníkem Karlem Vágnerem zazpívala i rektorka univerzity, a vyvrcholil koncertem Chinaski. Podívejte se na fotky! Pak už jen přání k patnáctým narozeninám Vysoké školy finanční a správní a ke dvacetinám Bankovní akademie a Výroční party se stala minulostí. Král je mrtev! Ať žije král! Snad se setkáme na další významné společenské akci, kterou je každoroční ples. Takže příští rok 10. ledna opět na viděnou. Tentokrát v gala!

 

hlavní partneři akce

VŠFS                         Žluté lázně

Ceny do sportovních soutěží věnovali

Bohemians Praha 1905

 

 

 

 

 

 

(c) 2014-2016 Vysoká škola finanční a správní, a.s., Estonská 500, Praha 10, 101 00 administrace