section
Dny otevřených dveří na míru

Dny otevřených dveří na míru

23.02.2018

Vedle tradičních dnů otevřených dveří pro širokou veřejnost a úzké spolupráce se středními i jazykovými školami připravuje naše univerzita nově i prezentace a exkurze na míru pro jazykové školy, které vzdělávají zahraniční studenty v českém jazyce.

Od začátku nového roku jsme na univerzitě uvítali několik skupin zájemců o studium z Ruska, Ukrajiny, Kazachstánu, Indie a dalších zemí.

Zájemci získají kompletní informační servis o studijních programech a mohou si prohlédnout zázemí školy. Zahraniční oddělení ve spolupráci s informačním centrem představují Vysokou školu finanční a správní v celé její šíři, vedle studia přiblíží i studentský život, zodpoví řadu dotazů a pomohou i s podáním přihlášky.

Budoucí studenti mají možnost seznámit se při prezentacích se zástupcem vedení univerzity. S ukázkovou hodinou se do nich zapojuje např. prorektor pro mezinárodní vztahy Roman Mentlík. Mimořádně zajímavé je i setkání s úspěšnými studenty. Naposledy se svými zkušenostmi vystoupila jedna z našich studentek bakalářského programu Business Management and Corporate Finance a BSBA Munira Iadgarova, která absolvovala i několik zahraničních stáží.

Dny otevřených dveří na míru pro vás můžeme připravit v průběhu celého roku. Rádi na naší univerzitě přivítáme právě vás! V případě zájmu kontaktujte international@vsfs.cz.

czechprestige.jpg dsc_1937.jpg dsc_1941.jpg dsc_1948.jpg juliaschool.jpg