section
Vyšlo letošní druhé číslo Xadonie

Vyšlo letošní druhé číslo Xadonie

22.05.2015

Přečtěte si rozhovory s inspirativními muži: s prorektorem VŠFS Milanem Kašíkem, jehož profesní dráha je zasvěcena marketingu a vydavatelské činnosti, a s Jiřím Horeckým, naším absolventem a prezidentem Asociace poskytovatelů sociálních služeb ČR. Zjistíte, že předpokladem úspěchu jsou entuziazmus, neutuchající energie, tvrdá práce a disciplína okořeněné talentem a životním nadhledem.

Jarní vydání našeho časopisu se z velké části věnuje marketingu. Ostatně právě naše univerzita patřila k průkopníkům v této oblasti a jako jedna z prvních spustila masivní marketingovou kampaň na podporu svých oborů. Dnes v době kampaní nejen soukromých, ale i veřejných vysokých škol je téměř úsměvné vzpomínat na rozhořčení a diskuse, které se v době té naší první vedly. Více si přečtěte v článku k tématu vydání, který pro vás napsala rektorka univerzity Bohuslava Šenkýřová.

Nejen marketingem je ovšem člověk živ, a tak se společně ohlédneme za mezinárodním finále soutěže Global Management Challenge, které pořádala naše univerzita a které se konalo historicky poprvé v Praze. Připomeneme si také atraktivní diskusní fóra, v jejichž rámci jsme přivítali na půdě školy takové kapacity jako je Jan Mühlfeit, Cyril Svoboda, Jaroslav Plesl nebo David Marek.

Hezké počtení!