section
11. benefiční kalendář VŠFS nás pozval na Island

11. benefiční kalendář VŠFS nás pozval na Island

07.12.2016

I letos vydala naše univerzita kalendář na podporu Stipendijního fondu VŠFS pro talentované, tělesně i sociálně handicapované studenty. Autorka kalendáře Bohuslava Šenkýřová, rektorka univerzity, nás letos pozvala do země ledu a ohně za magickým poznáním elfů a trollů.

Křest kalendáře se za velkého zájmu konal 30. listopadu 2016 v našem Kongresovém centru a vedle autorky o Islandu promluvili i její hosté: Věra Veselá, která sama Island navštívila a kalendář graficky zpracovala, a také proděkan Fakulty právních a správních studií prof. Jiří Straus, který si Island nezvolil pouze jako turistický cíl, ale jako nadšený běžec na něm absolvoval půlmaraton. Oba o svých islandských zážitcích hovořili vtipně a poutavě.

Během večera se vybralo 35 000 Kč. Tato mimořádná suma dosvědčuje, že naši kolegové, absolventi, studenti a přátelé citlivě vnímají třetí roli univerzity a s otevřeným srdcem se podílejí na jejím filantropickém konceptu. Děkujeme za to.

Kalendář můžete získat na rektorátu VŠFS, Estonská 500, Praha 10, 1. patro. Minimální vklad do Stipendijního fondu je 200 Kč.