section
Podpořte dobrou věc a získejte unikátní CD Rektorka …a neumí se chovat

Podpořte dobrou věc a získejte unikátní CD Rektorka …a neumí se chovat

06.01.2016

Vykročte do nového roku s nadhledem, úsměvem a otevřeným srdcem. Získejte hudební CD, které nazpívala a vlastním nákladem vydala rektorka univerzity Bohuslava Šenkýřová, a přispějte tím do Stipendijního fondu Vysoké školy finanční a správní. Podpořte svým darem konkrétní osudy našich studentů, kterým život postavil do života handicap a kteří díky vzdělání dostanou šanci zlepšit svůj život.

Znáte jinou univerzitu (samozřejmě vyjma těch uměleckých), která by se kreativně podílela na vydání CD? Znáte jiného rektora/rektorku, kteří by podobné CD nejenom nazpívali, ale dokonce vlastním nákladem vydali, aby tak podpořili dobrou věc? Díky tomu, že VŠFS je takovou univerzitou, i díky tomu, že Bohuslava Šenkýřová je přesně takovou rektorkou, máte možnost si poslechnout osm písniček, z nichž část byla otextována přímo pro zpěvačku. Song Vánoční čas, který složil speciálně pro Bohuslavu Šenkýřovou Tomáš Harant a který slovy opatřil Pavel Čírtek, najdete v závěru článku jako malou ochutnávku.

CD můžete získat oproti minimálnímu vkladu do Stipendijního fondu ve výši 200 Kč na rektorátu Vysoké školy finanční a správní, 1. patro, Estonská 500, Praha 10. Cílem sbírky je zajištění jednoho roku studia pro vybraného talentovaného studenta s handicapem. V současné době se již podařilo díky vydání kalendáře Čína 2016 a CD Rektorka …a neumí se chovat vybrat 35 000 Kč z plánovaných 50 000 Kč.

Podobné pábitelské projekty odlišují naši univerzitu od ostatních soukromých i vysokých škol v České republice a dávají jí tak často skloňovaný a málokde naplňovaný třetí rozměr. Podílejte se spolu s námi na projektu, který dokazuje, že nejenom kvalitní výuka a vědeckovýzkumná činnost, ale i společenská odpovědnost a schopnost nadhledu vytvářejí excelentní vzdělávací instituci.

 

Ukázka z CD "Rektorka …a neumí se chovat"

CD

06 Vánoční čas (původní) 3´11´´
Tomáš Harant / Pavel Čírtek