section
VŠFS navštívil zástupce City University of Seattle

VŠFS navštívil zástupce City University of Seattle

08.10.2015

Na pracovní návštěvě Vysoké školy finanční a správní je v těchto dnech Antonio Esqueda Flores, asistent děkana pro mezinárodní vzdělání na City University of Seattle, naší nejvýznamnější partnerské univerzity.

Ve čtvrtek 8. října se Antonio Flores setkal s vedením univerzity a v pátek 9. října se zúčastní slavnostního zahájení programu BSBA pro historicky první skupinu čínských studentů. Kromě toho navštíví výuku všech programů City University of Seattle.

Úspěšná spolupráce s touto americkou univerzitou se datuje od roku 2002. Letos jsme otevřeli již šestou skupinu studentů BSBA programu a dokonce již 32. skupinu studentů MBA programu.

V rámci této spolupráce nabízíme samostatné studium MBA, a také společné programy Joint Degree BSBA a Joint Degree MBA, které spojují studium našeho programu v oborech Marketing Communication nebo Business Management and Corporate Finance s programy BSBA či MBA (podle stupně studia). Student tak získá dva mezinárodně uznávané tituly (BC. a BSBA nebo Ing. a MBA).

 

 

city_u_1.jpg city_u_2.jpg