section
Mezinárodní finále soutěže GMC získalo záštitu prezidenta republiky

Mezinárodní finále soutěže GMC získalo záštitu prezidenta republiky

24.10.2014

Letošní ročník největší světové soutěže v oblasti simulace řízení firem Global Management Challenge bude zcela mimořádný. Vysoká škola finanční a správní, která soutěž pořádá v České republice a na Slovensku, totiž bude od 21. do 23. dubna 2015 organizovat v Praze mezinárodní finále. Toho se zúčastní téměř třicet týmů z celého světa. V těchto dnech se navíc pro soutěž podařilo získat záštitu prezidenta republiky Miloše Zemana, která prestiž celé akce ještě zvyšuje.

Už jen několik dní máte možnost přijmout výzvu a zapojit se do soutěže! Vyzkoušejte si roli manažera v největší manažerské soutěži na světě a s podporou významných partnerů jako je J & T Banka nebo Škoda Auto, kteří jsou generálními partnery soutěže. Přihlaste se do 30. října 2015 na www.vsfs.cz/gmccz. Hlavní cenou je vedle reprezentace České republiky na mezinárodním finále i bezplatné studium MBA, které VŠFS připravuje ve spolupráci s proslulou City University of Seattle.

Soutěž Global Management Challenge ověřuje teoretické i praktické manažerské dovednosti studentů a současně je učí nést důsledky svých rozhodnutí. Jen na nich totiž záleží, zda virtuální firma, kterou řídí, uspěje na vybraných trzích. Jednou z hlavních předností soutěže je spolupráce studentů s prestižními firmami. Ty se do projektu zapojují nejen jako partneři, ale i jako patroni podporující své týmy. Firmy poskytují soutěžícím odbornou pomoc a zasvěcují je do principů řízení společnosti, samotná rozhodnutí jsou ale plně na studentech.