section
Dubnové vernisáže B. Šenkýřové

Dubnové vernisáže B. Šenkýřové

16.04.2014

Začátek dubna byl pro naši univerzitu ve znamení výstav. Vernisáž výstavy fotografií rektorky Bohuslavy Šenkýřové mohli návštěvníci shlédnout na začátku dubna dokonce dvakrát. 


První výstava Vzpomínky na Afriku se koná v Galerii Atrium v hotelu Hvězda v Mariánských Lázních. B. Šenkýřová zde vystavuje již potřetí, tentokrát fotografie ze Senegalu a Tanzanie. Vernisáž se konala 1. dubna za účasti místních médií a návštěvníci ji mohou vidět až do 5. května 2014. Reportáž z výstavy naleznete zde.


Druhá vernisáž byla pražská. Konala se 8. dubna v prostorách soukromého zdravotnického zařízení Santé a připravila hostům nevšední zážitek spojený s ochutnávkou masáží a zdravotnické péče a tombolou o hodnotné ceny. Zúčastnilo se jí okolo 80 hostů a řada z nich ji vnímala jako vítané a milé zpestření všedních dnů. Na výstavu Svět srdcem Bohuslavy Šenkýřové mohou návštěvníci přijít do prostor soukromého zdravotnického zařízení Santé, Pštrossova 24, Praha 1 až do října tohoto roku. 


Obě výstavy pořádá naše univerzita jako podporu Stipendijního fondu VŠFS. Všechny vystavené fotografie je možné si zakoupit.